بهترین طعم دهنده قورمه سبزی
یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین غذاهای ایرانی قورمه سبزی است که پخت آن به تجربه و مهارت زیادی نیاز دارد. به گفته ایرانی ها، خوشمزه ترین سوپ سبزیجات دنیا را مادر و مادربزرگشان می پزند
یکی از مهم ترین چیزهایی که در شکل دادن به طعم سوپ سبزیجات موثر است، حالت دادن آبگوشت است. این کوشش فقط با تجربه و مهارت سرآشپز امکان پذیر است. تا این خورش خوشمزه تر شود باید از گیاهان و ادویه جات مخصوص استفاده کنید. در ادامه این مقاله به معرفی بهترین ادویه های قورمه سبزی می پردازیم. برای خرید سبزی قورمه به torshvash.ir مراجعه نمایید.
معرفی بهترین ادویه کاری سبزیجات
از آنجایی که در آب سبزیجات از سبزیجات با عطر و طعم خاص استفاده می شود، اغلب با ادویه و ادویه مخصوص استفاده می شود. در این میان به چند مورد از پرطرفدارترین ادویه های قورمه سبزی اشاره می شود که افراد می توانند بنا به ذائقه خود از آنها استفاده کنند.
بهترین طعم دهنده برای سوپ سبزیجات
در اینجا بهترین طعم های سوپ سبزیجات را معرفی می کنیم.
1. فلفل قرمز
ادویه اصلی قورمه سبزی در بسیاری از شهرهای جنوبی فلفل قرمز است. این نوع فلفل سرشار از ویتامین های A، B، C و K است و همچنین حاوی بسیاری از مواد معدنی مختلف مانند پتاسیم، مس و کلسیم است.
این گیاه بسیار پرکاربرد علاوه بر طعم بی نظیر و تند، دارای خواصی نیز خواهد بود که باعث تقویت سیستم ایمنی، تسریع متابولیسم، بهبود گردش خون و کاهش کلسترول می شود. فلفل قرمز را می توان هنگام سرخ کردن پیاز و در همان مراحل اول پخت و یا هنگام خوردن خورش اضافه کرد.
البته باید توجه داشت که استفاده زیاد از ادویه ها باعث ناراحتی معده و معده درد خواهد شد. همچنین می توانید به جای فلفل قرمز از فلفل سیاه برای طعم دادن به سوپ استفاده کنید.
2. زردچوبه
یکی از محبوب ترین ادویه ها در بین ایرانیان زردچوبه است که بهترین ادویه کرم سبزی به حساب می آید. این ادویه دارای خواص آنتی اکسیدانی، ضد التهابی و ضد باکتری است، کبد را سم زدایی می کند، پوست را جوان می کند، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و عملکرد قلب را بهبود می بخشد.
در ابتدای افزودن فلفل به آش سبزی است و با پیاز و گوشت سرخ می شود سپس سبزی و حبوبات به خورش اضافه می شود
3. ادویه جات ترشی جات
کاری ماسالا یا هفت رنگ یکی از خوشمزه ترین ادویه های خورش است. این ادویه در کرم سبزی کاربرد فراوانی دارد که از ترکیبات آن می توان به دارچین، هل، زیره، فلفل قرمز، فلفل سیاه و میخک اشاره کرد. خاصیت این ادویه تند است و می تواند شخصیت خورش را تنظیم کند.
افزودن ادویه کاری به سوپ سبزیجات، طعم سوپ را بهتر می کند و راهی سالم برای افزودن این ادویه ها به سوپ سبزیجات است. برای افزودن ادویه به هفت رنگ بهتر است ابتدا پیاز و گوشت را تفت دهید و بعد از افزودن ادویه سبزی و حبوبات را اضافه کنید.
4. پودر گشنیز
بهترین ادویه دیگر برای سوپ سبزیجات پودر گشنیز است. استفاده از پودر گشنیز در سوپ سبزیجات فواید زیادی دارد از جمله خواص ضد نفخ، کنترل کلسترول، کنترل دیابت، سلامت پوست و …. گشنیز یکی از پرمصرف ترین ادویه ها و سبزیجات در تهیه غذا به دلیل طعم و عطر فراوان است.
مخلوط ادویه قورمه سبزی
در تمام نقاط ایران قورمه سبزی به روش های مختلفی تهیه می شود و میزان ادویه های قورمه سبزی نیز متنوع و متفاوت است که باعث می شود طعم این خورش تغییر کند.
مقدار غذاهای ترش، ترش، شور و شیرین را می توان با کم یا زیاد کردن چاشنی تنظیم کرد. در زیر ترکیب ادویه هویج خرما آورده شده است
فلفل سیاه (یک قاشق)
زردچوبه (یک قاشق غذاخوری)
پودر رازیانه (یک قاشق غذاخوری)
محمدی (دو قاشق چایخوری) مصرف کنید.
غور هوپفو (2 قاشق غذاخوری)
شنبلیله خشک (2 قاشق غذاخوری)
فلفل خشک (2 قاشق غذاخوری)
جعفری خشک (2 قاشق غذاخوری)
دنیای خشک (2 قاشق غذاخوری)
اسفناج خشک (2 قاشق غذاخوری)
سوپ هل و سبزیجات
در چاشنی سبزی کرمی از هل استفاده می شود.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "بهترین طعم دهنده قورمه سبزی" هستید؟ با کلیک بر روی کسب و کار ایرانی, عمومی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "بهترین طعم دهنده قورمه سبزی"، کلیک کنید.