ارتش یمن: یک ناو هواپیمابر آمریکا را هدف قرار داده ایم

سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد در پاسخ به تجاوز و قتل عام غیرنظامیان در این کشور ارتش یمن ناو هواپیمابر «ترومن» آمریکا و کشتی های جنگی آن را هدف قرار داده است.
به گزارش قدم آخر سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی رسمی نیروهای مسلح یمن امروز ـ دوشنبه ـ در سخنانی گفت: «در چند ساعت گذشته دشمن آمریکایی مرتکب دو قتل عام شد: اولین قتل عام در صنعا و دومین قتل عام هدف قرار دادن یک مرکز اسکان مهاجران از چندین کشور آفریقایی در استان صعده بود.»
وی افزود: «دو کشتار در صنعا و صعده منجر به شهادت و زخمی شدن ده ها نفر شده است.»
سخنگوی نیروهای مسلح یمن خاطرنشان کرد: «در پاسخ به تجاوز و قتل عام غیرنظامیان در این کشور نیروهای مسلح ما ناو هواپیمابر ترومن آمریکا و کشتی های جنگی آن را هدف قرار داده اند.»
سرتیپ یحیی سریع اضافه کرد: «درگیری با ناو ترومن و ناوچه های جنگی آن در عملیات مشترکی توسط نیروهای دریایی هوایی و موشکی با استفاده از تعدادی موشک کروز و بالستیک و پهپاد طی ساعات گذشته انجام شده است.»
سخنگوی رسمی نیروهای مسلح یمن تاکید کرد: «نتیجه درگیری و رویارویی این شد که ناو هواپیمابر ترومن مجبور به عقب نشینی و دور شدن از موقعیت قبلی خود شد و به سمت شمال دریای سرخ حرکت کرد.»
وی ادامه داد: «نیروهای مسلح به هدف قرار دادن و تعقیب ناو هواپیمابر و تمام کشتی های جنگی دشمن در دریای سرخ و دریای عرب تا زمان توقف تجاوز به یمن ادامه خواهند داد.»
سخنگوی رسمی نیروهای مسلح یمن همچنین گفت: «در چارچوب حمایت از ملت مظلوم فلسطین نیروی هوایی ما با استفاده از یک پهپاد یافا یک هدف حیاتی دشمن اسرائیلی را در منطقه اشغالی عسقلان هدف قرار داده است.»
پایان خبر قدم آخر
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "ارتش یمن: یک ناو هواپیمابر آمریکا را هدف قرار داده ایم" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "ارتش یمن: یک ناو هواپیمابر آمریکا را هدف قرار داده ایم"، کلیک کنید.