بهره برداری از ۵ پروژه عمرانی در دانشگاه محقق اردبیلی

قدم آخر/اردبیل پروژه های عمرانی ساختمان دانشکده منابع طبیعی رصدخانه خوابگاه ۱۴ واحدی متاهلی دفتر همکاری های علمی بین المللی و صنعتی سازی سلف سرویس دانشگاه محقق اردبیلی با حضور مسئولان استانی و دانشگاهی به بهره برداری رسید.
اسماعیل چمنی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی عصر امروز ۸ اردیبهشت در مراسم افتتاح پروژه های عمرانی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: این ۵ پروژه با تلاش شبانه روزی طی نزدیک به ۳ سال اخیر به سرانجام رسیده است.
وی با بیان اینکه ساختمان دانشکده منابع طبیعی در سال ۱۳۹۱ آغاز شده و در سال ۱۴۰۱ دارای ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی بود گفت: این پروژه ۵ هزار مترمربع بوده و با هزینه کرد ۸۰۰ میلیارد ریال امروز شاهد بهره برداری از آن هستیم.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه رصدخانه این دانشگاه نیز با مشارکت مهندس محمدزاده خیر نیک اندیش اردبیلی در سال ۱۴۰۰ آغاز شده بود افزود: برای ساختمان رصدخانه و آسمان نما نیز ۷۰ میلیارد ریال و برای دوربین آن ۵۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
وی با اشاره به کلنگ زنی احداث خوابگاه متاهلی ۱۴ واحدی در سال ۱۴۰۲ با حضور معاون وقت وزیر علوم ادامه داد: این خوابگاه نیز با اعتبار ۱۵۰ میلیارد ریال در ۷۵۰ مترمربع به اتمام رسید و امروز شاهد افتتاح آن هستیم.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه ساختمان دفتر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه در سال ۱۴۰۳ با اعتبار ۲۵ میلیارد ریال احداث شد گفت: صنعتی سازی سلف سرویس نیز در سال ۱۴۰۲ آغاز شد و امروز با هزینه کرد ۳۰۰ میلیارد ریال شاهد این افتتاح هستیم.
وی با بیان اینکه احداث خوابگاه های ۱۴ واحدی متاهلی ۳۰ واحدی و ۳۲ واحدی دختران نیز طی نزدیک به ۳ سال اخیر آغاز شده و در حال انجام هستند ادامه داد: پروژه گلخانه تحقیقاتی دانشگاه نیز در مرحله اسکلت بندی بوده و عملیات احداث آن ادامه دارد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه استخر دانشگاه در مرحله تکمیل بوده و تاکنون برای آن ۲۵۰ میلیارد ریال هزینه شده و برای تکمیل و راه اندازی کامل آن نیازمند ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار هستیم اضافه کرد: خوابگاه پسران ۴۳۰ نفری نیز در حال احداث بوده و در حال حاضر در حال انجام کارهای داخلی آن هستیم.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه امسال درآمد اختصاصی دانشگاه محقق اردبیلی بیش از ۵۰ درصد افزایش دارد تاکید کرد: برای سال ۱۴۰۴ پیش بینی می شود دانشگاه حدود ۲ هزار میلیارد ریال درآمد اختصاصی داشته باشد که همانند سال گذشته ۵۰ درصد آن صرف پروژه های عمرانی دانشگاه خواهد شد.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه هوش مصنوعی تصریح کرد: برای تأمین زیرساخت های هوش مصنوعی در دانشگاه برای سالجاری اعتباری اختصاص داده شده و علاوه بر آن در تمام دانشکده ها انجمن علمی هوش مصنوعی راه اندازی شده است. همچنین یک نفر از اعضای هیات علمی متخصص این حوزه به عنوان مشاور رئیس دانشگاه در حوزه هوش مصنوعی منصوب شده است.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی خاطرنشان کرد: طی نزدیک به ۳ سال اخیر ۳۷ رشته کاربردی و اشتغالزا به مجموع رشته های این دانشگاه افزوده شده است.
پایان خبر قدم آخر
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "بهره برداری از ۵ پروژه عمرانی در دانشگاه محقق اردبیلی" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "بهره برداری از ۵ پروژه عمرانی در دانشگاه محقق اردبیلی"، کلیک کنید.