رئیسجمهور شهید، مرد تصمیات ناشدنی بود
قدم آخر/اصفهان استاندار اصفهان گفت: شخص رئیسجمهور مرد ورود به عرصههای ناشدنی بود. ایشان جسارت تصمیمگیریهای سنگین را داشت. دنیا را به خضوع و تواضع وا داشت.
سیدرضا مرتضوی، در نشست «هزار روز حکمرانی انقلابی» که امروز یکشنبه، سوم تیرماه برگزار شد، اظهار کرد: آیتالله شهید ابراهیم رئیسی شخصیتی متمایز و متفاوت در خصوصیات فردی بود. هر لحظه از رفتار ایشان اخلاقی و الگو بود. ایشان سلوک مدیریتی داشت. همهٔ ابعاد شخصیتی ایشان در حوزهٔ حکمرانی و مدیریتی قابلیت الگوگیری برای مدیران را دارد و بهطور کلی انسان متمایزی از سایر مدیران بودند. ایشان در رأس هر نهادی قرار گرفتند، تراز مدیریتی آن دوره را در دورهٔ خود ارتقا دادند.
او ادامه داد: شهید رئیسی از ما میخواستند که به مسائل لاینحل استان ورود کنیم. ما نیز برای قالب مسائل استان این رویکرد را مدنظر داشتیم. مسائلی که در حوزهٔ خشکسالی و فرونشست اصفهان را تهدید میکرد، با اشاره و حمایت همه جانبه شخص رئیس جمهور شهید حل و فصل میشد. ما در این حوزه با تعریف قرارگاهی در استانداری در قالب یک برنامه منسجم شروع به فعالیت کردیم و متخصصان و کارشناسان متعددی به ارائه نظرات خود پرداختند. تامین آب، کاهش مصارف، جایگزینی مصارف، جایگزینی معیشت و صرفهجویی پنج موردی بود که در دستور کار ما قرار داشت.
استاندار اصفهان با اشاره به اینکه در پروژه انتقال آب از خلیج فارس، اختلاف نظرات تصمیمگیری را سخت میکرد، افزود: از مرداد ماه ۱۴۰۱ پروژه شروع شد. برخی مسئولان و متخصصان معتقد بودند بین ۹ تا ۱۱ سال زمان صرف این پروژه خواهد شد و از آنجایی که ممکن است در این سالها دولتها تغییر کنند، اجرای این پروژه را صحیح نمیدانستند، اما ما در حدود ۱۴ ماه حدود ۵۰۰ کیلومتر از مسیر ۱۰۰۰ کیلومتری را ساختیم و با حضور شهید رئیسی در اصفهان این موفقیت را اعلام کردیم. ایشان تاکید کردند که با همین سرعت نیمهٔ دوم پروژه را انجام دهیم.
او با اشاره به اینکه تصمیم اجرای طرح انتقال آب از خلیج فارس توسط رئیس جمهور شهید اتخاذ شد و هیچ دولتی جرأت شروع این پروژه را نداشت، اضافه کرد. هدف ما این بود که بعد از چهار سال جریان آب را در زاینده رود با هدف جلوگیری از فرونشست، داشته باشیم. از آبهای برونسرزمینی آبی برای شرب اصفهان استفاده کنیم و از استفاده شرب از آب آبخوان جلوگیری کنیم.
استاندار اصفهان ادامه داد: در ایامی که در مهرماه ۱۴۰۲ آیتالله رئیسی برای جایزه مصطفی به اصفهان تشریف آوردند، بحث مولدسازی زمینی متعلق به وزارت نفت در نزدیکی دانشگاه اصفهان با ایشان مطرح شد و ایشان ضمنی موافقت کردند و سپس برای اجرای این مسئله پیشقدم شدند.
مرتضوی با اشاره به اینکه از سرگیری پروژههای روی زمین مانده، با دستور خود رئیسجمهور اتفاق افتاد، تصریح کرد: پروژهٔ کوهرنگ ۳ و قطار شهری اصفهان از این موارد بودند. اوقات فراغت برای ایشان معنی نداشت. ایشان در دورانی که در آستان قدس رضوی حضور داشتند، معاونت امداد را در آستان قدس برپا کردند و حوزهٔ فعالیت آستان را تا مناطق محروم گسترش دادند.
پایان خبر قدم آخر
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "رئیسجمهور شهید، مرد تصمیات ناشدنی بود" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "رئیسجمهور شهید، مرد تصمیات ناشدنی بود"، کلیک کنید.