شمسی: رویداد عصر امید خلأ تعامل و ارتباط علم و صنعت را رفع می کند
عصر امید ساخت و تولید و فناوری های صنعتی

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد آذربایجان شرقی گفت: نمایشگاه عصر امید توانسته خلأ جدی موجود در تعامل و ارتباط علم و صنعت را پر کند.
حجت الاسلام محمدمهدی شمسی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در حاشیه هشتمین رویداد ملی عصر امید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز از تلاش دانشگاه آزاد در تحقق شعار سال و حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم و چهارم قدردانی و بر لزوم ارتباط موثر و مستمر میان دانشگاه و صنعت تأکید کرد.
وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی پیشران تحقق اقتصاد دانش بنیان در گام دوم انقلاب است گفت: نمایشگاه عصر امید یک حرکت فاخر هدفمند و پرمحتواست که در آن دستاورد های فناورانه و صنعتی دانشگاهیان در معرض دید عموم و صاحبان صنایع قرار می گیرد. این حرکت نمادی روشن از دانشگاه تمدن ساز و انقلابی است که نه تنها به تولید علم می پردازد؛ بلکه علم را به میدان عمل و بازار کار می برد.
شمس با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی مولود انقلاب اسلامی است افزود: در روزگاری که کشور با بحران آموزش عالی مواجه بود این دانشگاه با تدبیر معماران انقلاب و حمایت مردم مسیر توسعه علمی کشور را باز کرد. امروز نیز در تراز دانشگاه های نسل سوم و چهارم به خوبی در مسیر فناوری و تولید ثروت از علم قرار گرفته است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با اشاره به ظرفیت بالای این استان در حوزه صنعت ادامه داد: تبریز به عنوان یک قطب صنعتی کشور بهترین بستر برای شکل گیری پیوند میان دانشگاه و صنعت است. حضور شرکت های دانش بنیان در این رویداد و ارائه دستاورد هایی که مستقیماً به نیاز صنایع پاسخ می دهد نشان می دهد این نمایشگاه توانسته خلأ جدی موجود در تعامل و ارتباط علم و صنعت را پر کند.
وی افزود: علم نباید فقط در لابه لای کتب درسی و دفاتر پژوهشی باقی بماند. باید از دل دانشگاه ها بیرون آمده و به عرصه تولید و حل مسائل واقعی کشور وارد شود. همان طور که در این نمایشگاه شاهد بودیم فناوری هایی عرضه شد که مستقیماً در خطوط تولید کارخانجات استان به خصوص تراکتورسازی تبریز قابل استفاده است و برخی حتی منجر به امضای قرارداد های همکاری شده اند .
شمسی با یادآوری منویات مقام معظم رهبری درباره اهمیت پیشرفت علمی و مردمی سازی اقتصاد دانش بنیان خاطرنشان کرد: نمایشگاه عصر امید دقیقاً در راستای تحقق شعار سال عمل کرده است. رهبر انقلاب بار ها بر اهمیت گره زدن دانش و تولید تأکید داشته اند. این اقدام دانشگاه آزاد حرکتی جدی در جهت تحقق این مطالبه مهم است.
این مسئول با یادآوری سخنان مرحوم آیت الله رئیسی در سفر به تبریز گفت: رئیس فقید جمهوری اسلامی در بازدید از تراکتورسازی تبریز صراحتاً اشاره کردند که اولین جایی که صنعت به استقبال دانشگاه آمده دانشگاه آزاد اسلامی تبریز بوده است. این نشانه موفقیت دانشگاه در ایفای نقش اجتماعی و اقتصادی خود در سطح ملی است.
شمسی خطاب به دانشجویان گفت: شما جوانان ستون های آینده این کشور هستید. حضور شما در چنین رویدادهایی فقط بازدید نیست بلکه فرصتی برای انگیزش شناخت مسیر آینده و ورود به زیست بوم نوآوری است. نباید منتظر پایان تحصیل باشید؛ از همین حالا وارد عرصه پژوهش و تولید شوید دانشگاه بستر را برای شما فراهم کرده است .
وی بر لزوم تداوم و توسعه این گونه نمایشگاه ها تأکید کرد و افزود: نباید این تلاش ها مقطعی باشد. لازم است این نمایشگاه ها به بستری دائمی برای تعامل دانشگاه و صنعت تبدیل شوند و در کنار آن نظام مند هدفمند و مردمی سازی شوند.
شمسی از تمام مسئولان اساتید دانشجویان و فناوران حاضر در نمایشگاه عصر امید قدردانی و ابراز امیدواری کرد که این حرکت های امیدآفرین به الگویی در سطح کشور تبدیل شود.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "شمسی: رویداد عصر امید خلأ تعامل و ارتباط علم و صنعت را رفع می کند" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "شمسی: رویداد عصر امید خلأ تعامل و ارتباط علم و صنعت را رفع می کند"، کلیک کنید.