شناسایی ۲۶۰ نقطه بحرانی و نیمه بحرانی حریق در منابع طبیعی کرمانشاه/ آماده باش ۳۳۰ دیده بان

قدم آخر/کرمانشاه سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه از شناسایی ۲۶۰ نقطه بحرانی و نیمه بحرانی در عرصه های منابع طبیعی استان در زمینه وقوع حریق خبر داد.
به گزارش قدم آخر محمدحسین رستمی روز یکشنبه(۲۸ اردیبهشت) در جلسه ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه با اشاره به وسعت ۲.۵ میلیون هکتاری استان که حدود ۱.۶ میلیون هکتار آن معادل حدود ۶۵ درصد عرصه های منابع طبیعی است گفت: از عرصه های منابع طبیعی استان نیز ۵۳۰ هزار هکتار جنگلی است که حساسیت بیشتری در زمینه وقوع حریق در عرصه های جنگلی داریم.
وی با بیان اینکه عمده عرصه های جنگلی استان در ۱۰ شهرستان واقع شده و در چهار شهرستان شرقی استان پوشش کمتری از جنگل داریم خاطرنشان کرد: عمده نگرانی ما در زمینه وقوع حریق در این ۱۰ شهرستان است که البته اقداماتی را برای پیشگیری و کاهش موارد حریق در آستانه فصل گرما آغاز کرده ایم.
سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه درباره اهم اقدامات صورت برای مقابله با حریق در فصل گرمای امسال از شناسایی ۲۶۰ نطقه بحرانی و نیمه بحرانی و تمرکز بر این نقاط خبر داد.
رستمی با بیان اینکه نیروهای منابع طبیعی در ۳۱ بلوک با تمرکز بر مناطق بحرانی برای مقابله با حریق ساماندهی شده اند گفت: ۳۳۰ دیده بان نیز برای مقابله فوری با موارد حریق در استان پای هستند.
وی همچنین از راه اندازی پنج پایگاه اطفاء حریق در استان در قوری قلعه کرمانشاه اسلام آبادغرب ثلاث باباجانی و گیلانغرب خبر داد و اضافه کرد: این پایگاه ها مناطق و شهرهای اطراف خود را پوشش می دهند.
سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه از وضعیت حریق عرصه های منابع طبیعی استان در سال گذشته نیز یاد کرد و ادامه داد: سال گذشته ۱۰ هزار و ۵۰۰ هکتار از منابع طبیعی استان درگیر حریق شد که خوشبختانه بخش کمی از آن یعنی حدود ۸۱۲ هکتار مشجر بود.
رستمی از انجام ۱۶۳ عملیات اطفاء حریق در سال گذشته خبر داد و یادآور شد: عمده حریق های سال گذشته را در شهرستانهای کرمانشاه و ثلاث باباجانی شاهد بودیم.
وی درباره دلایل بروز حریق در عرصه های منابع طبیعی در سال گذشته نیز اظهار کرد: عامل ۳۲ درصد حریق ها گردشگران ۳۱ درصد آتش زدن پس چر مزارع و ۳۵ درصد اختلافات قومی و قبیله ای بود و مابقی نیز سهم سایر عوامل بوده است.
پایان خبر قدم آخر
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "شناسایی ۲۶۰ نقطه بحرانی و نیمه بحرانی حریق در منابع طبیعی کرمانشاه/ آماده باش ۳۳۰ دیده بان" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "شناسایی ۲۶۰ نقطه بحرانی و نیمه بحرانی حریق در منابع طبیعی کرمانشاه/ آماده باش ۳۳۰ دیده بان"، کلیک کنید.