میانگین زمان رسیدن اورژانس اصفهان ۱۰ دقیقه است
قدم آخر/اصفهان رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، گفت: زمانی با بیان اینکه میانگین زمان رسیدن اورژانس ۱۱۵ به محل حادثه در استان اصفهان ۱۰ دقیقه است که نسبت به گذشته ۲ دقیقه کاهش یافته است، گفت: گاهی مواقع برخی از مشکلات خودرویی و جادهای باعث میشود حضور تکنسینهای اورژانس در محل حادثه با تأخیر مواجه شود.
محسن زمانی، امروز(سهشنبه، ۲۰ شهریور) در حاشیه بازدید از مرکز اورژانس ۱۱۵ زواره در گفتوگو با قدم آخر، اظهار کرد: یکی از چالشهای اصلی اورژانس در شهرستان اردستان کمبود نیروی انسانی است که باعث شده تعدادی از پایگاههای جادهای نیمه تعطیل شود. همچنین فرسودگی ناوگان آمبولانس از دیگر مشکلات مراکز اورژانس این شهرستان است که امیدواریم با جلب مشارکت بیشتر خیران در بازسازی آمبولانسهای فرسوده در آینده شاهد افزایش رضایتمندی از خدمات فوریتهای پزشکی باشیم.
وی افزود: با توجه به درخواست اورژانس شهرستان یک دستگاه موتورلانس به اورژانس مرکز شهرستان اختصاص داده میشود و تلاش خواهیم کرد کمبود نیروی انسانی این شهرستان تقویت شود تا همکاران ما بتوانند پایگاههای جادهای روستای شهراب و نیسان را فعالتر نگه دارند.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، گفت: اکنون بیش از ۶۰۰ دستگاه آمبولانس در استان اصفهان وجود دارد ولی فقط ۳۰۰ دستگاه آن در اختیار اورژانس ۱۱۵ قرار دارد که باید برای مابقی آن یک مدیریت واحد در نظر گرفته شود.
میانگین زمان رسیدن اورژانس اصفهان ۱۰ دقیقه است
زمانی با بیان اینکه میانگین زمان رسیدن اورژانس ۱۱۵ به محل حادثه در استان اصفهان ۱۰ دقیقه است که نسبت به گذشته ۲ دقیقه کاهش یافته است، گفت: گاهی مواقع برخی از مشکلات خودرویی و جادهای باعث میشود حضور تکنسینهای اورژانس در محل حادثه با تأخیر مواجه شود.
وی تصریح کرد: اورژانس استان اصفهان به لحاظ زمان رسیدگی به مصدومان حادثه، ۸۳ درصد کیفیت بهتری پیدا کرده است و مابقی این مقدار در دسترس نیروهای اورژانس نیست و باید کسری آن را در فرسودگی ناوگان و موارد دیگر جستجو کرد.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی اصفهان گفت: با بررسیهای صورت گرفته بیش از ۴۱ درصد از درخواست مردم از اورژانس اصفهان اورژانسی نیست و بیشتر موارد درخواست برای دریافت خدمات غیر اورژانسی است ولی نمیتوانیم پاسخگوی تماس مردم نباشیم بلکه باید فرهنگ امدادخواهی در بین مردم تقویت شود.
زمانی بیان کرد: اکنون سرانه پایگاههای اورژانس اصفهان به تناسب جمعیت از حد نرمال بالاتر است ولی اگر قرار باشد به انتظارات مردم پاسخ بیشتر و بهتری داده شود نیاز است حداقل ۳۰ تا ۴۰ پایگاه جدید در سطح استان افتتاح شود.
وی با بیان اینکه بیشترین معضل اورژانس پیش بیمارستانی در این استان، موضوع ناوگان آمبولانس است و دلیل آن فرسودگی ماشینآلات و نوع عدم تناسب ناوگان با شرایط اقلیمی استان است، گفت: اگر بتوانیم در یک زمان یک ساله حداقل ۴۰ درصد ناوگان اورژانس را تغییر بدهیم تا حدود زیادی مشکلات مردم برطرف خواهد شد.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی اصفهان با اشاره به اینکه بیشترین موضوع تماسهایی که با اورژانس اصفهان گرفته میشود بستگی به فصلهای سال دارد، خاطرنشان کرد: بیماران قلبی، مغزی و افراد مسن بیشترین مشتری تلفنی اورژانس اصفهان هستند. البته در دو ماه گذشته موضوعاتی مانند گرمازدگی، غرقشدگی و اختلافات گوارشی بیشترین تماسها را داشتند و اکنون همکاران ما در پایگاههای اورژانس درگیر بحث تصادفات جادهای هستند.
زمانی یکی از مشکلات اورژانس پیش بیمارستانی را مزاحمتهای تلفنی عنوان کرد و گفت: البته این معضل در اصفهان به تناسب کشوری کمتر است ولی مواردی وجود داشته که با پیگیری برخوردهای لازم صورت گرفته است.
پایان خبر قدم آخر
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "میانگین زمان رسیدن اورژانس اصفهان ۱۰ دقیقه است" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "میانگین زمان رسیدن اورژانس اصفهان ۱۰ دقیقه است"، کلیک کنید.