چراغ سبز استاندار کرمان برای جذب سرمایه گذاری ها / دفاع تمام قد طالبی از سرمایه گذاران

چراغ سبز استاندار کرمان برای جذب سرمایه گذاری‌ها / دفاع تمام قد طالبی از سرمایه گذاران

به گزارش خبرگزاری قدم آخر ؛ محمد علی طالبی استاندار کرمان در اولین جلسه شورای اداری استان کرمان در سال جاری با اشاره به اهمیت تحقق شعار سال خطاب به مدیران استان کرمان گفت: به هیچ عنوان موضوعی به عنوان پاسخ منفی به سرمایه گذاران و پاسخ منفی به استعلامات در حوزه سرمایه گذاری در استان کرمان نباید داشته باشیم.

او به مدیران در این خصوص توصیه کرد: باید به جای پاسخ منفی در برخی موارد که طبق ضوابط محدودیت هایی وجود دارد حتما راهکار منطقی به سرمایه گذاران ارائه بدهیم تا کارها با حمایت مسئولان به سرانجام برسد.

ضرورت طرح کرمان برفراز

وی با اشاره به اهمیت طرح کرمان برفراز بیان کرد: شناسایی فرصت های سرمایه گذاری باید صورت گیرد و یک مجموعه مدون سرمایه گذاری باید تهیه شود.

او اعلام کرد: عدم توسعه صنایع کوچک نقطه ضعف استان کرمان است که اگر صورت گرفته بود وضعیت امروز استان می بایست بهتر بود.

استاندار کرمان گفت: در نقطه نقطه استان بزرگ کرمان فرصت های سرمایه گذاری وجود دارد و در برخی عرصه ها موضوعات بکر وجود دارد که مورد توجه قرار نگرفته است.

وی اعلام کرد: باید در برخی موضوعات حوزه سرمایه گذاری نقطه زنی کرد؛ همه منابع در استان باید در جهت حمایت از سرمایه گذاری و تولید بسیج شود و حرکت بر مبنای اولویت های استان بسیار مهم است.

استاندار کرمان گفت: وضعیت توسعه صنایع کوچک و متوسط در استان کرمان ضعیف است؛ بخشی از مشکلات به واسطه دوره ٤٠ ساله بی توجهی است که نیازمند مطالبه گری و حل مشکلات است.

لزوم رفع موانع

او با بیان اینکه نباید مانعی برای سرمایه گذاری در استان کرمان وجود داشته باشد اعلام کرد: با سردرگمی هایی در بخش های اداری مواجه هستیم و در بخش تسهیلات نیز با چالش مواجه هستیم.

وی افزود: مهمترین کار در این عرصه احساس مسئولیت همه دستگاه ها است و از همه ادارات انتظار داریم که فعال باشند؛ باید روی رفع موانع سرمایه گذاری کار کنیم برخی موضوعات در سطح ملی در حال پیگیری هست.
 
طالبی بیان کرد: در رفع موانع باید در ادارات استان تیم سازی صورت گیرد که اعضای آن تیم ها باید مشخصا رافع موانع باشند و افرادی کاردان و جدی در رفع موانع تولید و سرمایه گذاری انتخاب شوند و نیروهای پا به کار استفاده شود.

46

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "چراغ سبز استاندار کرمان برای جذب سرمایه گذاری ها / دفاع تمام قد طالبی از سرمایه گذاران" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "چراغ سبز استاندار کرمان برای جذب سرمایه گذاری ها / دفاع تمام قد طالبی از سرمایه گذاران"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه