چند توصیه پلیس فتا به آیفون داران

چند توصیه پلیس فتا به آیفون‌داران

رئیس پلیس فتا پایتخت خطاب به افرادی که تلفن همراه آیفون دارند؛ چند توصیه کرد.

به گزارش قدم آخر سردار داوود معظمی گودرزی خطاب به آیفون داران گفت: افرادی که از تلفن های همراه آیفون استفاده می کنند؛ باید به برخی نکات امنیتی توجه کنند تا در صورت مفقود شدن یا به سرقت رفتن تلفن هایشان بتوانند به پلیس برای پیدا کردن آنها کمک کنند.

وی افزود: در مرحله اول برای فعال کردن اپل آی دی باید از ایمیلی که متعلق به خودتان است؛ استفاده کنید.

رئیس پلیس فتا پایتخت ادامه داد: همچنین افرادی که اپل آی دی از فروشگاه دریافت می کنند باید بلافاصله نسبت به تغییر رمز آن اقدام کنند و از یک کدعبور قوی و غیرقابل حدس زدن استفاده کنند.

معظمی گودرزی گفت: علاوه بر این به آیفون دارها توصیه می کنیم حتما قابلیت FindMyIphone خود را فعال کنید تا امکان رویت لوکیشین آن وجود داشته باشد.

پایان خبر قدم آخر

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "چند توصیه پلیس فتا به آیفون داران" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "چند توصیه پلیس فتا به آیفون داران"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه