«گردشگری غذا»؛ میراثی ناملموس که از آن غفلت شده است
به گزارش قدم آخر از اصفهان، مجید دانش مبرهن در پاسخ به این سوال که گردشگری غذا تا چه حد می تواند به جذب گردشگران خارجی در اصفهان کمک کند، اظهار داشت: سلیقه غذایی توریست ها با ما متفاوت است اما به این علت که در اصفهان پتانسیل های زیادی در این زمینه وجود دارد و برخی از ملیت ها دوست دارند که غذای متفاوتی را تجربه کنند می تواند به عنوان یک میراث ناملموس در اقتصاد گردشگری اصفهان نقش مهمی ایفا کند.
وی با اشاره به اینکه باید در این زمینه حرفه ای تر عمل کنیم و رستوران هایی داشته باشیم که همه نوع غذایی را سرو می کنند، بیان کرد: در بسیاری از کشورها گردشگری غذا به عنوان یکی از انواع گردشگری به شمار می آید و این موضوع باید در اصفهان هم که یک شهر گردشگرپذیر محسوب می شود مورد اهمیت قرار گیرد.
رییس هییت مدیره انجمن صنفی راهنمایان گردشگری اصفهان افزود: به این دلیل که گردشگران خارجی به شکل مستمردر استان حضور فعال ندارند، برای همه رستوران های اصفهان به صرفه نیست که غذاهای متنوع داشته باشند.
وی تاکید کرد: برای همه رستوران های اصفهان به صرفه نیست که غذاهای متنوع داشته باشند اما می توانیم با برنامه ریزی برای رفع برخی مشکلات و تعیین رفتارهای خاص، از این پتانسل بالقوه استفاده های زیادی کرده و اقتصاد گردشگری اصفهان را متحول کنیم.
46
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "«گردشگری غذا»؛ میراثی ناملموس که از آن غفلت شده است" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "«گردشگری غذا»؛ میراثی ناملموس که از آن غفلت شده است"، کلیک کنید.