وصف مظلومیت کریم اهل بیت(ع)

وصف مظلومیت کریم اهل بیت(ع)

وصف مظلومیت کریم اهل بیت(ع)

قدم آخر/آذربایجان شرقی حسن بن علی بن ابی طالب (ع) دومین امام شیعه و بزرگترین فرزند امام علی (ع) و حضرت فاطمه (س) و سبط اکبر پیامبر بزرگوار اسلام (ص) بنابر قول مشهور در پانزهم ماه مبارک رمضان سال سوم هجرت در شهر مدینه متولد شد.

امام دوم، زکی، سبط اول، سید، طیب، مصلح، تقی، کریم اهل بیت و ولی از القاب حضرت امام حسن مجتبی(ع) است و همچنین ابن شهر آشوب به القاب آن بزرگوار، امین، اثیر، امیر، بر، حجت، زاهد، قایم، مجتبی، وزیر، سبط اول، امام ثانی، مقتدی ثالث، ذکر رابع و مباهل خامس افزوده است.

حجت الاسلام والمسلمین محمد حسن نستوهی، کارشناس مذهبی در گفت وگو با قدم آخر به شخصیت والای امام حسن مجتبی(ع) اشاره کرد و افزود: شخصیت آن حضرت به گونه ای است که دشمنانش زبان به مدح و ستایش او گشوده اند، همچنین رابطه امام حسن(ع)با خداوند متعال، شجاعت، کرامت و انفاق آن بزرگوار، مردم داری و سیاست ایشان در مواجه امت اسلامی با مشکلات را می توان از برجسته ترین زوایا این شخصیت والامقام برشمرد.

وی گفت: یک عامل عدم درک و شناخت مردم از امام زمان خودشان باعث مظلومیت این شخصیت عظیم شد، عامل بعدی تاثیری بود که خواص جامعه بر عموم مردم گذاشتند و خواص جامعه با اینکه می دانستند امام، حق است و از روی عقلانیت امورات را پیش می برد ولی به خاطر مال دنیا، زر و زیور مقابل ایشان قرار گرفتند و در این راستا نیز امام حسن مجتبی(ع) با گذشت چند قرن باز با توجه به این دلایل، در میان امت اسلامی مظلوم هستند.

نستوهی به لقب کریم اهل بیت امام حسن(ع) اشاره کرد و افزود: آن حضرت ملجا و پناهگاه مستضعفان و پناهگاه دل های نیازمندان بود و هیچ فقیری از در خانه او دست خالی باز نمی گشت، حتی اگر نزد امام چیزی نبود که به نیازمند بپردازد ولی آن حضرت با رفتاری کریمانه، خشنودی فرد نیازمند را محقق می ساخت. 

وی تصریح کرد: باید رفتار کریم اهل بیت (ع) الگویی برای ما باشد، آن حضرت علاوه بر اصل انفاق و حمایت از فقرا، حقیقت کمک مومنانه را برای مردم روشن ساخته که همان حفظ عزت، کرامت و شخصیت فرد نیازمند می باشد.

کارشناس مذهبی به فضایل ماه مبارک رمضان نیز اشاره کرد و افزود: ماه مبارک رمضان ماهی پر برکت برای تمام امت اسلامی است که از گرداب هوا و نفس آزاد شوند و به سمت معشوق واقعی خود یعنی خداوند متعال بشتابند، در این ماه کتاب های آسمانی قرآن کریم، انجیل، تورات، صحف و زبور نازل شده است که به فضیلت این ماه مهربانی می افزاید، در این ماه فقیر و غنی یکی می شوند و فضایل اخلاقی در سطح جامعه به بالاترین درجه خود می رسد.

حجت الاسلام والمسلمین محمد هادی، کارشناس مذهبی نیز در گفت وگو با قدم آخر به زندگی پربرکت امام حسن مجتبی(ع) اشاره کرد و افزود: امام حسن(ع) سبط اکبر رسول الله(ص) و فرزند اول حضرت زهرا(س) و حضرت علی(ع) است، این بزرگوار در طول تاریخ مورد مظلومیت واقع شده است.

وی به ترور شخصیتی امام حسن(ع) در طول تاریخ تاکید کرد و گفت: حکومت بنی امیه بعد از اینکه امام حسن مجتبی(ع) را مجبور به پذیرش صلح با معاویه کردند، شخصیت، جایگاه و منزلت ایشان را در سطح جامعه و اذهان عمومی خدشه دار کردند، حتی بعضی از تاریخ نگاران بی سواد شیعی به شخصیت والای آن حضرت اهانت کردند که می توان به شایعه ازدواج امام حسن(ع) با 300 زن اشاره کرد که کذب محض است.

وی به شهرت و لقب خاص امام حسن(ع) اشاره کرد و افزود: امام حسن مجتبی(ع) با توجه به اینکه در طول زندگی پرفضیلتش سه بار تمام اموال و دارایی خودش را میان مردم بخشش کرده است، کریم اهل بیت نامیده می شود.

هادی ادامه داد: در این راستا روزی مروان بن حکم که دشمن اهل بیت(ع) بود مرکب امام حسن(ع) را دید و گفت(که مرکب زیبایی است) آن حضرت از مرکب پیاده شد و عنان مرکب را به دست مروان بن حکم سپرد.

پایان خبر قدم آخر

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "وصف مظلومیت کریم اهل بیت(ع)" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "وصف مظلومیت کریم اهل بیت(ع)"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه