راهی جدید برای پیشگیری از نابینایی در افراد بالای ۵۰ سال

راهی جدید برای پیشگیری از نابینایی در افراد بالای ۵۰ سال

در کشفی جدید، متخصصان دانشگاه لیون فرانسه دریافتند که داروهای حاوی دوپامین که در درمان بیماری پارکینسون استفاده می‌شوند، در درمان نوع مرطوب بیماری دژنراسیون ماکولا یا تباهی لکه زرد چشم به عنوان اولین علت ناتوانی بینایی در افراد بالای ۵۰ سال موثر هستند.

به گزارش قدم آخر، مطالعه‌ای که توسط «تیبو ماتیس»، استاد دانشگاه‌ و چشم‌پزشک در بیمارستان‌ لیون فرانسه در حال انجام است، نشان می‌دهد که داروهای دارای دوپامین که برای درمان بیماری پارکینسون استفاده می‌شوند، ممکن است اثری محافظتی در برابر نوع اول یا مرطوب این بیماری ناتوانی دید داشته باشند.

دژنراسیون ماکولا مرتبط با سن یا به اختصار (ARMD) که به آن تباهی لکه زرد گفته می‌شود، اولین علت ناتوانی بینایی در افراد بالای ۵۰ سال است. ماکولا ناحیه‌ای کوچک و مرکزی در شبکیه چشم است که وظیفه دید مرکزی و وضوح بالای تصاویر را بر عهده دارد. این بیماری که ماکولا را تحت تاثیر قرار می‌دهد، دارای دو نوع مرطوب و خشک است. نوع دوم یا خشک آن رایج‌تر است، اما نوع مرطوب که با رشد رگ‌های خونی جدید غیرطبیعی در زیر ماکولا همراه است، باعث از دست رفتن سریع‌ و شدیدتر بینایی می‌شود.

تحقیقات مختلفی که توسط آزمایشگاه‌های فرانسوی و با مدیریت دکتر تیبو ماتیس، استاد دانشگاه و پزشک بیمارستانی در بخش چشم‌پزشکی بیمارستان لیون انجام شده است، «راه را برای درمان نوآورانه‌ نوع مرطوب بیماری تباهی لکه زرد باز می‌کند.»

برای این تحقیق داده‌های ۲۰۰ هزار بیمار مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. پیشتر مطالعات قبلی ارتباطی احتمالی بین بیماری پارکینسون و کاهش خطر ابتلا به نوع مرطوب بیماری تباهی لکه زرد چشم را نشان داده بودند. برای بررسی بیشتر، این تیم که شامل متخصصانی از موسسه بینایی نیز بود، داده‌های بیش از ۲۰۰ هزار بیمار مبتلا به نوع مرطوب بیماری تباهی لکه زرد را تحلیل کردند.

به گزارش یورونیوز، آن‌ها کشف کردند که بیمارانی که برای درمان بیماری پارکینسون خود از داروی «لوودوپا» یا هر دارویی که نوع دوم گیرنده دوپامین را مهار می‌کنند، مصرف می‌کردند، دیرتر به نوع مرطوب بیماری تباهی لکه زرد مبتلا شده و نیاز کمتری به تزریق‌های داخل چشمی داشتند.

این تحقیقات که در مجله The Journal of Clinical Investigation منتشر شده است، چشم‌اندازی جدید برای پیشگیری، تأخیر یا درمان نوع مرطوب بیماری تباهی لکه زرد به عنوان نوع خطرناک این بیماری باز می‌کند.

پایان خبر قدم آخر

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "راهی جدید برای پیشگیری از نابینایی در افراد بالای ۵۰ سال" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "راهی جدید برای پیشگیری از نابینایی در افراد بالای ۵۰ سال"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه