• تغییر پوسته
مجله قدم آخر
  • منو
  • گردشگری
  • ایتالیا
  • طرز تهیه
  • تهران
  • کتاب
  • وکیل
  • داروخانه
  • اقامت
  • سریال
  • فارس
    • مجله قدم آخر
    • بین الملل
    • اقتصادی
    • خانواده
    • تکنولوژی
    • گردشگری و اقامتی
    • ورزشی
    • پزشکی
    مجله قدم آخر/ایتالیا

    ایتالیا

    • گردشگری و اقامتیبروسکتا ایتالیایی: طرز تهیه Bruschetta alla Romana اصیل
      5 ساعت پیش

      بروسکتا ایتالیایی: طرز تهیه Bruschetta alla Romana اصیل

      بروسکتا، ایتالیا (Bruschetta alla Romana) بروسکتا آلا رومانا یه پیش غذای ایتالیایی ساده و دلبره که با نون تست شده، سیر، روغن زیتون بکر و یه کوچولو نمک درست میشه. اصلاً قرار نیست پیچیده باشه، قراره طعم ناب و اصیل…

    بحث های داغ کاربران
    • فواد پناهی در راهنمای انتخاب لباس های کاری زنانه برای مدیران خانم
    • شاهرخ ذوالقدر در راهنمای انتخاب لباس های کاری زنانه برای مدیران خانم
    • آزیتا فرخ نیا در راز پایداری محصولات صنعتی: چرا همه از ایزوتیازولین استفاده می کنند؟
    • مهراد مازندرانی در راز پایداری محصولات صنعتی: چرا همه از ایزوتیازولین استفاده می کنند؟
    • فرهاد زنگنه در راز پایداری محصولات صنعتی: چرا همه از ایزوتیازولین استفاده می کنند؟
    • خاتون گلرخ در راز پایداری محصولات صنعتی: چرا همه از ایزوتیازولین استفاده می کنند؟
    مجله قدم آخر 2025
    • dmca
    • تماس با ما
    • درباره ما
    بستن