تخریب دارایی فلسطینیان در کرانه باختری توسط صهیونیست ها

شهرک نشینان صهیونیست به دارایی فلسطینیان در رام الله در مرکز کرانه باختری تعرض کردند.
به گزارش قدم آخر شهرک نشینان صهیونیست روز چهارشنبه به روستای «سنجل» در شمال استان رام الله در مرکز کرانه باختری حمله کردند و دارایی فلسطینیان را به آتش کشیدند.
شاهدان عینی اعلام کردند که مجموعه ای از شهرک نشینان صهیونیست به این روستا یورش بردند و دارایی های فلسطینیان را به آتش کشیدند و به شهروندان فلسطینی تعرض کردند.
آن ها توضیح دادند که درگیری هایی میان فلسطینیان و شهرک نشینان رخ داد.
به گفته شاهدان عینی حمله شهرک نشینان با حمایت ارتش رژیم صهیونیستی که مانع تعرض آن ها به دارایی فلسطینیان نشد صورت گرفت.
روز دوشنبه یک شهروند فلسطینی در پی حمله شهرک نشینان به روستای سنجل و آتش زدن منزل او دچار خفگی شد و به شهادت رسید.
ارتش رژیم صهیونیستی و شهرک نشینان همزمان با کشتار جمعی در غزه تعرضات خود در کرانه باختری را تشدید کردند که منجر به شهادت بیش از ۹۵۶ فلسطینی و مجروح شدن نزدیک به ۷ هزار شد.
پایان خبر قدم آخر
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تخریب دارایی فلسطینیان در کرانه باختری توسط صهیونیست ها" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تخریب دارایی فلسطینیان در کرانه باختری توسط صهیونیست ها"، کلیک کنید.