حمله رزمندگان گردان های القدس به نزدیکی ایست بازرسی اشغالگران در جنین

در بحبوحه تداوم تجاورات نظامیان رژیم اشغالگر رزمندگان گردان های القدس امروز (شنبه) از انفجار بمبی در نزدیکی ایست بازرسی «سالم» در شهر «جنین» واقع در شمال کرانه باختری خبر دادند.
به گزارش قدم آخر نیروهای رژیم اشغالگر به تجاوزات خود به مناطق کرانه باختری ادامه داده و تیپ «جنین» وابسته به گردان های القدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی با صدور بیانیه ای اعلام کرد که رزمندگان آن توانستند یک بمب انفجاری از نوع «سجیل» را در ایست بازرسی «سالم» واقع در شهرک «السیله الحارثیه» در شمال کرانه باختری منفجر کنند.
بر اساس گزارش شبکه خبری المیادین در این بیانیه همچنین آمده است این بمب که از پیشتر آماده انفجار شده بود تلفاتی را مستقیما بر دشمن صهیونیستی به بار آورد.
از سوی دیگر نظامیان رژیم اشغالگر صبح امروز به شهرک القدیمه در شهر «نابلس» و اردوگاه «البلاطه» در شرق این شهر یورش بردند.
اشغالگران در سایه تشدید تنش نظامی خود یورش به منازل و تبدیل آنها به پادگان های نظامی پس از تخلیه اجباری ساکنان آنها برای پنجاه و پنجمین روز متوالی به شهر «طولکرم» و اردوگاه آن و نیز برای چهل و دومین روز متوالی به تجاوزات خود علیه اردوگاه «نور شمس» ادامه می دهند.
ارتش رژیم صهیونیستی از چند هفته قبل حمله گسترده ای را به اردوگاه های جنین طولکرم و طوباس آغاز کرده که ده ها شهید بر جای گذاشته و موجب آوارگی حدود ۴۰ هزار تن از ساکنان این اردوگاه ها و تخریب گسترده زیرساخت های آنها شده است.
پیش از این نیروهای اشغالگر صهیونیستی استحکامات بیشتری را به شمال کرانه باختری انتقال داده و اخیرا برای اولین بار از سال ۲۰۰۲ تانک هایی را در شهر جنین مستقر کردند.
پایان خبر قدم آخر
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "حمله رزمندگان گردان های القدس به نزدیکی ایست بازرسی اشغالگران در جنین" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "حمله رزمندگان گردان های القدس به نزدیکی ایست بازرسی اشغالگران در جنین"، کلیک کنید.