کُردهای سوریه: اعلامیه قانون اساسی ناامیدکننده بود

شورای سوریه دموکراتیک ضمن انتقاد از اعلامیه قانون اساسی منتشر شده از سوی دولت موقت این کشور اتخاذ راه حل های سیاسی فراگیر و تدوین قانون اساسی دربرگیرنده خواسته های تمامی گروه ها را خواستار شد.
به گزارش قدم آخر شورای سوریه دموکراتیک (مسد) امروز یکشنبه اعلام کرد: بیانیه قانون اساسی ناامیدکننده بود و به اندازه کافی خواسته های مردم سوریه از جمله ایجاد کشوری دموکراتیک را منعکس نمی کند.
مسد در بیانیه امروز خود بر لزوم در پیش گرفتن راه حل های سیاسی فراگیر با توجه به واقعیت ها و مشکلات موجود در سوریه با احترام به تکثرگرایی و تنوع گروه ها تاکید کرد.
به گزارش سایت شبکه خبری «المیادین» این شورا در ادامه نیز تاکید کرد که تحقق اهداف مورد نظر نیازمند اقدام جدی برای ایجاد حاکمیتی جدید است که خواست تمامی مردم سوریه را منعکس کرده و ضامن حقوق آنها بوده و اصولی چون عدالت و دموکراسی را تقویت کند.
شورای سوریه دموکراتیک در پایان نیز تمامی مردم این کشور و گروه های ملی را به همبستگی و اتحاد فراخواند تا قانون اساسی تنظیم شود که خواسته های همه را محقق ساخته و هسته اولیه سوریه ای آزاد و دموکراتیک باشد.
کُردهای سوریه در اعتراض به اعلامیه قانون اساسی جدید که توسط «احمد الشرع» رئیس موقت این کشور و رهبر گروه «هیات تحریرالشام» برای سامان دهی به مرحله انتقالی تصویب شد روز شنبه تظاهرات کردند.
پایان خبر قدم آخر
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "کُردهای سوریه: اعلامیه قانون اساسی ناامیدکننده بود" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "کُردهای سوریه: اعلامیه قانون اساسی ناامیدکننده بود"، کلیک کنید.