استفاده از پهپادهای آتش نشانی در عملیات اطفا حریق جزیره کیش

به گزارش خبرگزاری قدم آخر از کیش سهراب رضایی رئیس آتش نشانی جزیره کیش از تجهیز ناوگان عملیاتی این مجموعه با دو دستگاه خودروی جدید آتش نشانی خبر داد و گفت: این خودروها پس از برگزاری مناقصه و بررسی دقیق نیازهای تجهیزاتی به زودی وارد چرخه عملیاتی خواهند شد.
وی با اشاره به اهمیت آمادگی در برابر بحران های شهری به ویژه در ساختمان های بلندمرتبه افزود: در کنار تجهیز ناوگان چهار راننده متخصص نیز به تیم عملیاتی ملحق خواهند شد تا بهره برداری از خودروهای جدید با حداکثر کارایی انجام شود.
رضایی همچنین از اجرای طرح های نوسازی تجهیزات و گسترش پوشش خدمات آتش نشانی در سطح جزیره خبر داد و اظهار داشت: این اقدامات با نگاهی بلندمدت و در راستای افزایش ایمنی ساکنان و مدیریت مؤثر شرایط اضطراری برنامه ریزی شده است.
در بخش دیگری از این طرح برای نخستین بار در کشور خرید دو پهپاد ویژه عملیات آتش نشانی در دستور کار قرار گرفته است. به گفته رضایی یک نردبان ۶۴ متری و احداث ایستگاه آتش نشانی جدید در محدوده فرودگاه کیش نیز از دیگر اقدامات پیش بینی شده برای تقویت زیرساخت های امدادی جزیره به شمار می روند.
وی در پایان با قدردانی از دکتر محمد کبیری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش و آقای احمد جمشیدی سرپرست شرکت عمران آب و خدمات خاطرنشان کرد: این تحولات زیرساختی با حمایت و پیگیری های مستقیم مدیران ارشد محقق شده و افق جدیدی برای ارتقای ایمنی جزیره ترسیم کرده است.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "استفاده از پهپادهای آتش نشانی در عملیات اطفا حریق جزیره کیش" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "استفاده از پهپادهای آتش نشانی در عملیات اطفا حریق جزیره کیش"، کلیک کنید.